Despre Noi
Compania artistica Alhambra reinvie o traditie de succes de acum 70 ani, este institutie independenta care are ca scop producerea si reprezentarea de spectacole muzicale, drama si balet.
Este o compania artistica ce lupta pentru recastigarea unui public ce se pierde prin organizarea de turnee si activitati artistice cu caracter interdisciplinar.

Alhambra Star are un colectiv format din trupe mici diferite ca gen (de la opera comica si opereta la revista folclorica) si isi organizeaza productia dupa proiecte inedite pentru a isi recastiga publicul.

Artistii companiei Alhambra Star sunt artisti totali care canta, danseaza, recita, sunt frumosi si talentati. Desi numele are un iz retro, Alhambra Star isi pastreaza aerul de modernitate vindecand ranile sociale prin frumos.

Compania artistica militeaza pentru reforma culturala printr-o conceptie, strategie si viziune clara asupra actului artistic.

Si pentru ca actul artistic de calitate nu se poate desprinde de un proces de invatamant continuu, artistii Alhambra Star sunt mereu in training si isi completeaza aptitudinile prin exercitiu in dorinta sincera de autodepasire.

clic pentru mai multe detalii
Pentru tinerele talente la inceput de drum exista Colegiul Alhambra Star (Alhambra mica).