Despre Noi
Intr-o perioada in care se vehiculeaza cu titlu de scuza "Criza teatrului muzical", Alhambra Star intentioneaza sa scoata acest gen din conul de umbra nemeritat. Regresul publicului in salile altor teatre de gen reflecta o stare de spirit, o anumita mentalitate. Alhambra Star este pregatit pentru ofensiva.
Nimeni nu slujeste mai bine Democratia decat Cultura…iar in aceasta perioada publicul cauta fericirea in actul de cultura care costa mai putin fata de costurile vietii in tranzitie.
Compania artistica Alhambra Star creaza sperante, reda optimismul, increderea care s-au pierdut in cei 15 ani de tranzitie prelungita.

Pentru ca imaginea Romaniei in exterior este realizata in mod deosebit prin cultura, Alhambra Star sprijina promovarea artistilor de valoare ai tarii, adevarati ambasadori ai artei romanesti peste hotare.
Alhambra Star poate pune prin profesionalism o caramida rezistenta la revigorarea teatrului romanesc.
Prin realizarea unei atitudini noi, moderne, Alhambra Star renaste din propria cenusa pe forte proprii din munca de a creea modele pe care doar spiritul si talentul le pot darui.
S.C. Alhambra Star promoveaza productia artistica nationala.

Si pentru ca Romania se afla intr-o perioada de sacrificiu, care NU se stie cat va dura, care ii vor fi costurile in etapa viitoare, care vor fi rezultatele si cand le vom vedea…Compania artistica Alhambra Star va ofera in compensatie aripi noi si suflu nou, in speranta ca toti cei care sunt alaturi de noi vor prinde si clipe mai bune.

 « Inapoi

                                   AVETI INCREDERE IN NOI!